Steeds meer klanten van Protagonist kiezen voor een oplossing die hun webshop, online dienst of virtuele omgeving de beste ruimte voor doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit biedt: een Dedicated Server.

Een Dedicated Server is een aparte hardware server die alleen voor uw toepassing wordt gereserveerd en in ons datacenter aangesloten is.

Op deze manier bent u dus onafhankelijk van andere gebruikers en is het mogelijk de server volledig te optimaliseren op het gebruik dat u voor uw toepassingen nodig heeft, met de beste mogelijke performance als gevolg.

Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een of meerdere webshops draaien die van volledige geschiktheid verzekerd zijn en veel minder kans op technische belemmeringen hebben terwijl uw dienst groeit en meer benodigdheden krijgt zoals geheugen of dataverkeer.

Daarnaast heeft u op een Dedicated Server zowel het voordeel van Plesk en SSH admin rechten als de mogelijkheid onze deskundige helpdesk in te schakelen om uw vragen te beantwoorden.

Via ons monitoring systeem wordt de uptime en performance van uw server continue in de gaten gehouden, met als gevolg een zeer hoge gegarandeerde uptime, welke u in onze SLA kunt terugvinden.

 

U heeft al een Dedicated server voor 120 euro ex BTW per maand. Neem contact op met onze helpdesk via 088-3334444 of support@protagonist.nl voor een geschikte offerte voor de website en dienst die u op een Dedicated Server zou willen laten hosten.

 

Heeft uw website of dienst zwaardere eisen maar nog niet voldoende om een Dedicated Server noodzakelijk te maken? Als oplossing tussen shared en Dedicated hosting bieden wij ook Virtual Private Servers aan vanaf 25 euro ex BTW per maand.

Deze zeer schaalbare cloud oplossing biedt u net zoals een Dedicated Server admin rechten en meer flexibiliteit en resources dan onze standaard shared hosting dienst.

 

Kijk voor meer informatie over Virtual Private Hosting op onze website:

http://www.protagonist.nl/hosting/vps.html