Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan De Kracht van Klank.

image

Hypnotherapie en behandeling met klankschalen
Martine Bruining studeerde in 1999 af als professioneel hypnotherapeut, en vestigde zich met haar zelfstandige praktijk in Groningen. Martine Bruining is lid van de beroepsverenigingen NBVH en de SBRAG.
Vanaf 2013 is er een waardevolle toevoeging aan de praktijk: een krachtige ontspanningstherapie met klankschalen, volgens de methode Peter Hess (Europees certificaat). De Kracht van Klank!
De behandeling met klankschalen kan helpen de natuurlijke balans van het lichaam te herstellen en een intensiever lichaamsbewustzijn kan tot stand komen. Het zelfgenezend vermogen wordt versterkt, een toename in levensvreugde en creativiteit kan worden waargenomen. Spanning en stress worden losgelaten.
Te hoge bloeddruk kan soms zelfs al na  een enkele behandeling lager worden. Ook een eenmalige behandeling met klankschalen kan een diepgevoelde ontspanning teweeg brengen. Geef deze bijzondere ervaring eens cadeau aan jezelf.
Websites:
www.dekrachtvanklank.nl