Maakt u gebruik van onze e-mail dienst via POP3, IMAP of de webmail? Dan heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke spamfirewall in te zien via Spam Control op uw Control panel.

Via deze geavanceerde en zelflerende SpamExperts firewall kunt u berichten die geblokkeerd zijn inzien, adressen op de whitelist of juist op de blacklist plaatsen en precies terugzien wat er voor uw domein aan e-mail is ontvangen.

U hoeft de Spam Control optie niet zelf te activeren of te wijzigen om een effectieve blokkade van spam te bewerkstelligen: de filter is direct na uitlevering van uw hosting actief en blokkeert gemiddeld 85% van de spam als zodanig.
Protagonist biedt deze service gratis aan om de hoeveelheid spam die bij u binnenkomt te verminderen zodat u zo weinig mogelijk tijd hoeft te verspillen met het verwijderen van ongewenste e-mail.

U kunt deze dienst vinden als u bent ingelogd in uw Beheer omgeving onder Domeinen bij Spam Control. Spam Control is ook direct vanuit de Horde webmail te benaderen met de knop “Spam Control” rechtsboven in het hoofdmenu.

Per domein heeft u een aparte login functie, zodat u berichten aan verschillende domeinen apart kunt terugzien en beheren.

Neem voor meer informatie, ondersteuning of advies over Spam Control contact op met onze helpdesk via support@protagonist.nl of 088 333 4444.

Verzoeken voor whitelisting of blacklisting van adressen kunnen wij ook zonder extra kosten via dezelfde weg voor u uitvoeren.