Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan idoido.nl.

“Wij maken van uw bruiloft geen verkleedpartij”
Met een enthousiast team zoeken wij de outfit die past bij uw persoonlijkheid. De perfecte jurk voor de grote dag is ons doel. Iedere bruid is anders dus iedere jurk ook en dat vereist kennis en ervaring. En toevallig hebben wij dat als geen ander.Sinds onze oprichting in 1991 zijn wij een eigen koers ingeslagen. Onze collectie heeft een eigentijdse stijl. De jurken zijn eenvoudig en trendy of juist klassiek. Naast bekende bruidslabels werken wij exclusief met de beste ontwerpers uit Europa. U voelt wat Haut Couture uit Milaan, Parijs en Londen met u doet. Een ervaring die wij graag met u willen delen.

Tot ziens bij I do! I do!