Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Snackbar Desiree.

Ik heet Jasper Scheepbouwer en Snackbar Desiree is de naam van de website waarop ik mijn werk laat zien – ik maak animaties, 3D, 2D, computer of met klei, karton of om het even welk ander materiaal. In opdracht voor reclame, televisie en film. Of in eigen beheer, korte films.

Op dit moment ben ik bezig met een korte film die een combinatie van ouderwets kartonkleiknutselwerk, iets minder ouderwetse moertjes- en boutjestechniek en hypermoderne computeranimatie moet worden. Op http://poorsoil.snackbardesiree.com/blog/ (of via de link op m’n website) kan je zien wat er zoal komt kijken bij het maken daarvan.

hamerman