Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan TekstMeester. TekstM_Logo

 

TekstMeester, specialist in (online) marketing, copywriting en SEO

TekstMeester werkt voor diverse klanten: van particulieren tot bedrijven en van ZZP’ers tot non-profitorganisaties. Hij ondersteunt deze klanten met contentcreatie en marketing, zowel online als offline. Een nieuwe brochure die de bedrijfsfilosofie goed moet kunnen verwoorden of een compleet nieuwe website voor een startende onderneming? TekstMeester schrijft het en zorgt voor een overtuigend verhaal.

Tegenwoordig begint de zoektocht op internet naar een product of dienst vrijwel altijd bij een zoekmachine. TekstMeester speelt hierop in en schrijft zoekmachinevriendelijke teksten. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse kijkt hij waar de kansen liggen en schrijft teksten die zich precies op de goede zoekwoorden richten. Een investering in zoekmachineoptimalisatie verdient zich altijd terug: een website die goed vindbaar is op internet krijgt namelijk meer bezoekers en heeft een beter rendement. Een internationaal publiek bereiken? TekstMeester corrigeert Engelstalige teksten en is vertaler Nederlands-Engels. Kijk voor meer informatie op www.tekstmeester.nl.