Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan TekstWinkel.

TekstWinkel-logo

 

 

 

 

Heldere tekst

Als je de bezoeker wilt overtuigen van je verhaal, heb je een heldere boodschap nodig.

Tekstwinkel luistert, denkt met je mee en stelt de juiste vragen. Zo krijgen we scherp wat je precies met je tekst of website wilt vertellen en wie je wilt bereiken. Hiermee gaat Tekstwinkel voor je aan de slag.

Scanbare webteksten

Als je de aandacht wilt vasthouden van je zappende internetbezoeker, heb je scanbare webtekst nodig. Tekstwinkel schrijft webpagina’s waarvan je in één oogopslag ziet waar ze over gaan en die makkelijk en snel lezen. En altijd in samenhang met een goede menustructuur. Dat maakt je webteksten duidelijk en goed vindbaar.

>> Meer over webteksten

Webadvies: je site optimaliseren

  • Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn site?
  • Ik wil goede content op mijn site; hoe pak ik dat aan?
  • Hoe maak ik mijn site overzichtelijk en goed vindbaar?
  • Welke functionaliteiten heb ik nodig?

Een goede website heeft een duidelijke boodschap en een uitgekiende samenhang tussen tekst, navigatie en ontwerp. Maar hoe pak je dit aan? Een webbouwer kijkt vaak alleen naar design en techniek en verwacht dat je zelf de ideeën, navigatie en content aanlevert. Je wilt graag het beste uit je site halen, maar hebt zelf niet overal de kennis of tijd voor.

Tekstwinkel kijkt naar jouw website als geheel en adviseert je over alles wat komt kijken bij het maken of onderhouden van een website. Zo kun je je website optimaliseren en krijg je een professionele site die bezoekers overtuigt van jouw verhaal en waar mensen makkelijk de weg vinden naar je producten en diensten. Tekstwinkel brengt je boodschap over!

>> Meer over webadvies

Tekstwinkel: heldere tekst & webadvies
www.tekstwinkel.com