Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Bureau Virgule .DSC_0990

Een website heeft voor mij eigenlijk maar één doel: het moet het visitekaartje van mijnbedrijf zijn. Ik ben freelance journaliste en vertaler Frans/Engels-Nederlands.  Het is daarom belangrijk dat potentiële klanten eenvoudig informatie over mij en mijn bedrijf kunnen vinden. Aangezien ik in Frankrijk woon en veel van mijn opdrachtgevers in Nederland zijn gevestigd, is een website de makkelijkste en beste manier om mij te kunnen presenteren aan bedrijven.

Mijn moeder is al jaren klant bij Protagonist en is altijd heel tevreden geweest over de geleverde service. Dat is voor mij ook de reden geweest om mijn website onder te brengen bij dit bedrijf. En ook ik heb niets dan lof: het uploaden van mijn site is heel eenvoudig en bij problemen kan ik altijd snel terecht bij de servicedesk.

visite voorkant