Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan Kunstoort.  aboutME peter2 LR
Jan van Oort is een artist, saxophonist en architect:

The essential things in life are bigger than we can imagine. I do not create, I let it flow. If we realise that we are one, we can operate more from our inner self.

Over Jan van Oort

Van jongs van aan ben ik bezig met tekenen. Ik was geïnteresseerd in de verschillende kleuren en vormen. Door mijn voorliefde voor tekenen en vormen ben ik een studie architectuur gaan doen op de Universiteit van Delft. Na mijn studie werkte ik zes jaar als architect en muzikant op Curacao. Op dit zonnige eiland staan veel gebouwen die ik heb ontworpen. Muziek maken is ook een liefde en het is een rode draad door mijn leven. Met mijn band waren wij elk weekend de hoofdact van het eind. Het was erg bijzonder en ik kijk vol met trots terug op deze mooie periode.