Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Esthetisch Centrum Tilburg. FLAT-ECT.nl

‘They always say time changes things, but you actually have to change them yourself’ Andy Warhol

Lilyan de Bruin, eigenaresse van deze schoonheidssalon in Tilburg vertelt

Ik wil graag mijn positiviteit overbrengen op anderen en hen motiveren met mijn passie. Mensen begeleiden in mooi gezond, oud worden en op een natuurlijke manier zo lang als mogelijk jong blijven! Maar ook zelfvertrouwen versterken waardoor je bijvoorbeeld beter een sollicitatiegesprek ingaat, of als je op zoek bent naar een nieuwe partner. Ik vind het prachtig om te zien hoe mooi en krachtig mensen zijn/worden als ze doen wat ze echt willen!

Op een natuurlijke manier jong blijven is het mantra dat klinkt op de homepage van deze Schoonheidssalon in Tilburg

Ervaringen met Protagonist

Tijdens het verhuizen van de ontwikkelomgeving naar de Protagonist server deden zich enkele problemen voor. Protagonist reageerde erg snel, eenmaal binnen enkele minuten en eenmaal de volgende ochtend voor 10 uur. De problemen werden direct opgelost.

De website van Esthetisch Centrum Tilburg bevat een webshop, alsmede een maatwerk systeem om online afspraken te reserveren. De reactietijden zijn dankzij de hosting bij Protagonist heerlijk snel. Aldus Michel Kusters, de Freelance Webdesigner achter deze website.