Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan: Artventus 

Artventus

Bedrijfsprofiel:

Bedrijfsnaam:  Artventus
Vakgebied: Websites, identiteiten en grafisch ontwerp
Aantal medewerkers: 2
Social media: Facebook

Wat wij doen:

Artventus werkt voor gepassioneerde ondernemers. Samen creëren we doeltreffende websites, identiteiten en grafische ontwerpen.

Historie:

Artventus is in 2008 ontstaan als een allround design studio, gedreven om iedere opdracht zo esthetisch en doelgericht mogelijk op te lossen d.m.v. helder, eigenzinnig en minimalistische ontwerpen. Sinds eind 2012 houden we kantoor in het centrum van Breda. Gepassioneerd door het verleden en met een grote bewondering voor het heden is geen opdracht Artventus te groot.

Visie & strategie:

Artventus combineert functionaliteiten met creativiteit, een sterke combinatie! Met ons op functie gedreven ontwerpen zijn we helder in onze details en brengen wij uw boodschap zo helder en communicatief mogelijk over.

Onze organisatie in 2 woorden:

Ontwerpt & Ontwikkelt

Wat veel mensen niet over ons weten:

Ondanks het jeugdige bestaan van Artventus heeft het toch al de nodige ervaring en expertise opgedaan. Dat zich uit in onder andere een recente Award op One Page Love (de koploper op het gebied van “one page” websites), voor het ontwerpen en realiseren van melphimusic.

“One of the better looking band websites I’ve seen for sure.” – Rob, One Page Love

Wat wij vinden van Protagonist:

Wij zijn zeer tevreden met de diensten en betrokkenheid van Protagonist. Nooit last van downtime en bij vragen staat de klantenservice adequaat en snel paraat. Door onze prettige ervaringen met Protagonist raden wij onze klanten ook altijd Protagonist aan. Wij proberen onszelf altijd te ontwikkelen. Daarom vinden we het ook leuk om te zien dat Protagonist evenementen organiseert, zoals het SEO evenement in 2013. Dit is de ideale plek om kennis te delen met vakbroeders.