Steeds meer bedrijven maken gebruik van een webshop op hun website, nadat ze eerder al massaal naar webhosting keken om hun website uit de grond te stampen. Protagonist zorgt ervoor dat het hele online plaatje klopt en verzekert bedrijven een goed draaiende website én webshop.

Met webhosting zijn de meeste bedrijven wel al bekend: ze hebben immers een website nodig en hebben die intussen al geruime tijd. Maar ze beseffen steeds meer dat om het hele online plaatje te doen kloppen, het ook handig kan zijn om een webshop in gebruik te nemen. En dan moet er meer gebeuren dan enkel wat items in een lijst te zetten en een snelle ‘koop’-knop te installeren.

Een goede en winstgevende webshop moet aan allerlei zaken voldoen opdat er opbrengst uit gehaald kan worden. Natuurlijk is rendement een prioriteit, maar het is altijd leuk – en rendabel – om van de webshop ook een leuke koopomgeving te maken. En natuurlijk dient het systeem erachter goed te draaien om foutmeldingen of onderbroken bestellingen te voorkomen.

Zelf shop opzetten

De webshop van evenmorethee.nl werd opgezet door Protagonist.
De webshop van evenmorethee.nl werd opgezet door Protagonist.

Een rendabele, goed draaiende webshop opzetten: daar weet Protagonist inmiddels wel raad mee. Het bedrijf hielp inmiddels al verschillende shops bij de bouw van de webshop, evermorethee.nl, lipstix.nl en nog een heel aantal andere succesvolle shops. En binnenkort komt daar nog de online winkel van kinderkledingmerk Lucky No. 7 bij, waarover we eerder al schreven.

Maar binnenkort start Protagonist met een nieuwe service. Dan kunnen klanten via onze vernieuwde website rechtstreeks en zélf hun eigen webshop opzetten, natuurlijk met de raad van Protagonist, mocht dat nodig zijn. Hierover zal later nog gecommuniceerd worden en voor vragen kunt u altijd bellen (088 333 4444) of mailen naar support@protagonist.nl.