Ook dit jaar gaan we er vol gas tegenaan met een hoop leuke ontwikkelingen voor onze klanten! We zijn het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwe start en heel veel positieve energie.  In dit artikel lees je een selectie  van onze belangrijkste doelen die we met jullie en uiteraard voor jullie willen behalen.
dde990d237812869f273279f6d5d49c5
Compleet nieuwe website
We zijn al enige tijd bezig met de ontwikkeling van onze compleet nieuwe Protagonist website. De website wordt nog gebruiksvriendelijker en zal perfect aansluiten op het gebruiksgemak van de Protagonist. Een van de leukste ontwikkelingen is de mogelijkheid om je eigen webshop te openen op de Protagonist website. Daarnaast zal de mogelijkheid geboden worden om te kunnen betalen met Ideal.

Nieuwe domeinextensies
Dat naast de gebruikelijke .nl-, .com- en .net-extensies er een breed aanbod aan nieuwe domeinextensies is vrijgekomen is geen geheim meer. Zo zijn de extensies .frl, .amsterdam, .online .dentist en nog een behoorlijk aantal domeinnamen het afgelopen jaar een groot succes geweest en zijn er talloze aanvragen binnengekomen bij Protagonist. Ook dit jaar zullen er een tal van nieuwe domeinextensies vrij gegeven worden. Alle beschikbare extensies zijn uiteraard ook bij Protagonist beschikbaar.
extensions

CMS onderhoud
Ook dit jaar weer houden we onze klanten up-to date met betrekking tot het bijwerken van cms.
Vorige jaar heeft Protagonist met succes klanten geattendeerd op het updaten van hun cms. Dit voorkomt dat websites makkelijk gehackt kunnen worden, scheelt als eigenaar een hoop  geld,moeite en narigheid. Bij iedere update zullen we de klanten bellen of mailen zodat jou website altijd up to date is.

Webshops
Een van de leukste ontwikkelingen is de mogelijkheid om je eigen webshop te openen vanaf de Protagonist website. Binnen een paar minuten zet je een professionele webshop online. Zo kun je makkelijk je eigen producten beheren en worden bestellingen automatisch verwerkt. Daarnaast wordt er een  breed scala aangeboden aan modules en plug-ins om het optimale uit uw eigen online shop te halen.

webshop

Natuurlijk staan er nog veel meer leuke ontwikkelingen op onze agenda. Uiteraard kunt u deze volgen! Hou onze Facebookpagina en Twitterpagina goed in de gaten om zo up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen.