Een aantal basis tips die voor iedereen handig kunnen zijn

Wist je dat...?
Zohra

Geplaatst op 28 september 2016 door

Wist je dat…?

  • Als je een back-up maakt van jouw e-mail berichten dient deze geïmporteerd te worden naar de bovenliggende map. Veel voorkomende fout is dat de berichten worden geïmporteerd naar PostvakIn. Hierdoor verschuiven al jouw berichten een mapje verder waardoor je Postvak In geheel leeg lijkt.
  • Wij ontvangen wel eens lege tickets van klanten. Veel klanten denken dat als ze ingelogd zijn in hun Control panel de gegevens automatisch mee worden geleverd bij het versturen van een ticket. Dit is helaas niet het geval! Vul daarom altijd de opgevraagde gegevens in bij het versturen van een ticket.
  • Jouw website dient regelmatig ge-update te worden. Wist je dat dit heel simpel kan in WordPress? Als je hier zelf te weinig kennis van hebt of tijd voor heeft, kunnen wij je altijd helpen met onze update service.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.