Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Regelmatig richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten en geeft deze een plek in de spotlight. Wij stellen u graag voor aan: Clever Gaming

Bedrijfsnaam: Clever Gaming
Vakgebied: Unieke gaming accessoires
Aantal medewerkers: 1
Website: www.clever-gaming.nl
Facebook: https://www.facebook.com/clevergaming/

Wat wij doen:

Wij zorgen ervoor dat gamers zich speciaal voelen. De standaard zwarte controller gaat vervelen of ze willen een boost ontvangen in hun spelvaardigheid. Wij bouwen controllers van de Playstation en Xbox compleet naar de wensen van de klant. Zo zorgen we er ook voor dat iedere controller weer uniek is. Onze bestseller betreft toch wel de Rapidfire modificatie. Als unieke verkooppartij in Europa zorgen wij ervoor dat voordelen ontvangt in het offline & online gamen. Wie wilt er nou niet automatisch gaan liggen zodra hij begint te schieten?

Historie:

Ik ben begonnen door zelf een controller te importeren vanuit Amerika. Nadat ik uitgespeeld was en mijn xbox te koop had gezet bleek dat er meer animo was voor de controller dan voor de console. Hieruit is Clever Gaming geboren. Ik ben direct aan de slag gegaan met de bouw van een webshop en al snel stroomden de klanten binnen. Al snel was ik niet meer tevreden over mijn huidige hosting provider en ben hierdoor overgestapt naar Protagonist. Tot op heden heb ik hier nooit spijt van gehad, met de deskundige en vriendelijke service worden direct problemen opgelost.

Visie & strategie:

Mijn visie is dat fysieke winkels al snel de custom gaming markt zullen oppakken en hier graag deel van uitmaken. Ik probeer mij dus zoveel mogelijk te focussen op de mogelijkheid om deze controllers vanaf winkels aan te bieden aan klanten.

Onze organisatie in 3 woorden:

Creatief, Vernieuwend, Klantgericht/Persoonlijk

Wat veel mensen niet over ons weten:

Er is veel meer mogelijk dan op de website te vinden is. Al staat dit duidelijk beschreven, meestal lees je niet verder dan je neus lang is;) Zo ben ik momenteel bezig met een protagonist controller met logo bedrukking!

Wij vinden Protagonist:

Een geweldig bedrijf! Ik heb van verschillende hosting partijen gebruik gemaakt maar geen enkel bied zoveel voordelen. Deskundige en snelle hulp is altijd aanwezig en het allerbelangrijkste, telefonisch contact! Wat een schaarste is in de betaalbare hosting sector!