Microsoft heeft aangekondigd om de prijzen van al haar Microsoft licenties wereldwijd op elkaar af te stemmen. Microsoft neemt deze maatregelen om de prijstransparantie van haar clouddiensten wereldwijd te waarborgen. Vanaf 1 april 2023 zullen de prijzen van de clouddiensten dan ook geharmoniseerd worden met de dollarkoers (USD) – waardoor een consistente wereldwijde aankoopervaring mogelijk wordt, ongeacht lokale valutaschommelingen. Voor de Eurolanden betekent dit simpelweg dat de prijzen met 11% zullen stijgen ten opzichte van de huidige prijzen.

Wat betekent dit dan voor jou als klant? De prijsharmonisatie houdt in dat de prijzen van jouw licenties met 11% zullen worden verhoogd. Dit gaat pas in op de factureren welke er na 1 april uitgaan.

Deze maand gaan we het verder hebben over numbermatching en de toename van het gebruik van Microsoft 365, dus stay tuned!

Meer weten? Houd dan ons blog en onze social media kanalen in de gaten!

Zou je een keer willen brainstormen over jouw Microsoft 365 oplossing(en)? Neem dan contact met ons op!

#LetsMakeHostingWork #Microsoft365 #numbermatching