Een nieuw jaar begroeten we met open armen, en onze eerste blog van 2024 heeft dan ook een passende naam: “Happy New Era”! Met alle nieuwe ontwikkelingen, zoals AI en de nieuwe NIS2-wetgeving, ontkomen we niet aan een nieuwe periode waarin we allemaal scherp zullen moeten blijven en onze creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

“What’s Hot”: Terwijl we ons onderdompelen in de beloftes van dit nieuwe tijdperk, delen we graag een voorproefje van de nieuwste ontwikkelingen die jou te wachten staan dit jaar.

“What’s Not”: Maar laten we ook eerlijk zijn over wat je beter kunt vermijden. In een wereld die constant evolueert, delen we inzichten over trends die misschien minder rooskleurig lijken en hoe je de valkuilen kunt vermijden.

Ben je er klaar voor om helemaal bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen in de hostingbranche? Lees deze maand dan zeker onze blog voor waardevolle inzichten en praktische tips.