Protagonist support

Clouddiensten

Solide communicatiemiddelen zijn voor een bedrijf onmisbaar. Kies voor Protagonist voor de beste e-mail en efficiënte cloud oplossingen.

Werken vanuit de cloud is voor steeds meer bedrijven logisch, omdat iedereen vanaf elke locatie wil kunnen schakelen. Wij inventariseren en realiseren samen met je de meest veilige en best passende oplossing, die ook nog aansluit bij jouw wensen.

Onze clouddiensten zijn volledig uitbreidbaar: je betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en je bent flexibel in het aantal gebruikers, de snelheid en capaciteit.

Office 365

Geen omkijken meer naar updates en nieuwste versies én bovendien overal toegang tot alle bestanden en Office programma's, dat zijn de voordelen van werken met Office 365. Online als offline, op je computer, tablet of telefoon, Office 365 staat voor je klaar. Kies zelf welk Office 365 pakket bij jouw onderneming past en Protagonist verzorgt de rest!

Lees verder

Onze Cloud producten

Hosted Exchange

Online Backup

SSL certificaten

ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Onze overige diensten

Cloudflare

CMS update

Fax2Email

Strawberry SEO

Search Engine Optimization wordt beschouwd als één van de meest goedkope promotie-instrumenten in de marketing voor het generen van meer doelgerichte verkoop. Lever je diensten op het gebied van SEO, of gebruik je SEO voor het promoten van jouw eigen websites? Dan is de Strawberry SEO tool een waardevol gereedschap.

De Strawberry SEO tool is een one-stop totaaloplossing die inzicht biedt in alle factoren die van invloed zijn op de ranking van jouw websites, van technische fouten, optimale keyword targeting, tot social media activiteit. Totale controle over alle aspecten die de vindbaarheid van jouw websites beïnvloeden.

Lees verder
TDH

"Strawberry SEO is een erg handige tool die ons helpt bij het optimaliseren van webshop. De tool werkt super efficiënt en makkelijk, met duidelijke aanwijzingen kunnen ook wij onze website optimaliseren voor alle belangrijke zoekmachines."

  • Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven
  • Ajax logo
  • Klm logo
  • Reumafonds logo
  • Telfort
  • Heras logo