Protagonist support

Clouddiensten

Solide communicatiemiddelen zijn voor een bedrijf onmisbaar. Kies voor Protagonist voor de beste e-mail en efficiënte cloud oplossingen.

Werken vanuit de cloud is voor steeds meer bedrijven logisch, omdat iedereen vanaf elke locatie wil kunnen schakelen. Wij inventariseren en realiseren samen met je de meest veilige en best passende oplossing, die ook nog aansluit bij jouw wensen.

Onze clouddiensten zijn volledig uitbreidbaar: je betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en je bent flexibel in het aantal gebruikers, de snelheid en capaciteit.

SEO

Strawberry SEO

Search Engine Optimization wordt beschouwd als één van de meest goedkope promotie-instrumenten in de marketing voor het generen van meer doelgerichte verkoop. Lever je diensten op het gebied van SEO, of gebruik je SEO voor het promoten van jouw eigen websites? Dan is de Strawberry SEO tool een waardevol gereedschap.

De Strawberry SEO tool is een one-stop totaaloplossing die inzicht biedt in alle factoren die van invloed zijn op de ranking van jouw websites, van technische fouten, optimale keyword targeting, tot social media activiteit. Totale controle over alle aspecten die de vindbaarheid van jouw websites beïnvloeden.

Lees verder
Import / export

Hosted
Exchange

Solide communicatiemiddelen zijn voor een bedrijf onmisbaar. Kies voor Protagonist voor de beste email, fax en samenwerkingstoepassingen.

Altijd en overal veilig toegang tot e-mail en agenda’s. Altijd dezelfde data up-to-date op al je apparaten.

Lees verder
Online backup

Online
backup

Nooit meer gegevens kwijtraken? Met Online Back-up maak je via internet automatisch back-ups van je bestanden..

Jouw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen in ons datacenter en zijn eenvoudig weer terug te halen.

Lees verder
TDH

"Strawberry SEO is een erg handige tool die ons helpt bij het optimaliseren van onze webshop. De tool werkt super efficiënt en makkelijk, met duidelijke aanwijzingen kunnen ook wij onze website optimaliseren voor alle belangrijke zoekmachines."

SSL

SSL certificaten

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden.

Alle certificaten worden als extra service door ons geïnstalleerd en vernieuwd wanneer nodig. Protagonist levert alle populaire certificaten van Geotrust, Comodo, VeriSign, Thawte en anderen.

Lees verder
Cloudflare

CloudFlare
Beveilig je website en versnel de laadtijd

Wist je dat een trage website één van de grootste ergernissen van websitebezoekers is? Met behulp van Cloudflare kan je het laden van een website aanzienlijk versnellen. Dat zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikersservaring, ook zorgt het voor een hogere ranking in Google, aangezien laadsnelheid een belangrijke SEO factor is. Daarnaast beveiligt Cloudflare de verbinding en houdt het hackers en spammers tegen..

En de installatie? Één druk op de knop!

Lees verder

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.