Hosting

Hosting

Stel je hoge eisen aan internettoepassingen, maar wil je niet belast worden met de hoge kosten van systeembeheer en een eigen infrastructuur? Met onze hostingpakketten krijg je kwaliteit voor de beste prijs met bovendien altijd de juiste ondersteuning.

TDH Projects, een bedrijf in kunststof- en metaalconstructies, vertrouwt al sinds 2001 op shared hosting van Protagonist.

Bekijk de case

Protagonist biedt 3 soorten hosting aan:

Is jouw domein nog beschikbaar?

Wist je dat Protagonist naast de bekende domein-extensies zoals .nl en .com, ook alle nieuwe gTLDs aan, zoals .amsterdam of .website aanbiedt?

Hoe werkt het?

Milieuvriendelijke Hosting

De Protagonist-webservers zijn ondergebracht in een groen datacentrum waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en tevens uitsluitend wordt gewerkt met groene stroom.

Zo wordt het datacentrum gekoeld met zogenaamde Direct Free Cooling techniek en verlicht met HF-verlichting. Hiermee kan een energiebesparing van 40% gerealiseerd worden.

Meer vertrouwen met een SSL certificaat

Meer vertrouwen
met een SSL certificaat

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden.

Meer info
ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.