Dedicated servers

Een groeiend aantal van onze klanten kiest voor de oplossing die hun online dienst, webshop of virtuele omgeving de beste doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit biedt: een dedicated server.

Een dedicated server is een aparte hardware server die alleen voor jouw diensten wordt gereserveerd. Daarom kan de server ook volledig geoptimaliseerd worden voor jouw toepassingen. Een dedicated server biedt het voordeel van SSH en Plesk admininistratierechten, waarmee je volledig autonoom je eigen server kunt beheren. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan kan je vanzelfsprekend een beroep doen op de deskundige Protagonist-helpdesk voorondersteuning en advies.

Waarom een dedicated server?

Service Level Agreement

Voor de dedicated servers werken we met een ijzersterk Service Level Agreement. Je kan dit document hier als PDF downloaden.

24 uur per dag monitoring

Via ons monitoring systeem wordt de performance en uptime van jouw server 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden. Zo kunnen we een zeer hoge uptime garanderen.

Managed support

We helpen je graag verder als je ergens niet uitkomt. Neem contact op met onze helpdesk via support@protagonist.nl of bel 088 333 4444.

Kies de Dedicated Server die bij je past:

ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Dedicated server aanvragen

Een Dedicated Server aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.
Jouw Interesse

Al 22 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title