null
Hosting

Met Protagonist VPS zorgen we voor optimale prestaties van je website en maken we de meest complexe technologie beschikbaar voor iedereen.

Onze VPS’en zijn betrouwbaar, snel en kan je helemaal zelf op maat samenstellen. Bestellen doe je in een paar klikken en de server staat direct tot je beschikking. Zo bepaal je helemaal zelf wat je gebruikt en kan je probleemloos bij schalen.

Waarom een VPS van Protagonist?

Zelfhelende infrastructuur

Zelfhelende infrastructuur

Anders dan traditionele oplossingen is onze cloud infrastuctuur zelfhelend. In geval van een onverhoopte crash, start hij uit zichzelf opnieuw op.

Groei naar behoefte

Schaalbaarheid

Onze cloud VPS servers groeien met je mee. Zonder reboot en zonder downtime voeg je meer RAM en CPU toe op het moment dat jij dat nodig hebt.

VPS op maat

VPS op maat

Natuurlijk is elk project anders. Wij kunnen de managed VPS instellen naar jouw persoonlijke wensen.

99.9% uptime

Bespaar €

Schaalbaar

Super snel

Ultra secure

Commandline

Stel je specificaties in

€7,95 €7,95

CPU

1

Cores

+ €0

RAM

4

GB

+ €0

SSD

50

GB

+ €0

Snapshots

0

X

+ €0
€7,95

Of start met een van de aanbevolen configuraties

Bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Heb je vragen? Vraag dan gerust meer informatie aan!

ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Hoe werkt het?

Milieuvriendelijke Hosting

De Protagonist-webservers zijn ondergebracht in een groen datacentrum waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en tevens uitsluitend wordt gewerkt met groene stroom.

Zo wordt het datacentrum gekoeld met zogenaamde Direct Free Cooling techniek en verlicht met HF-verlichting. Hiermee kan een energiebesparing van 40% gerealiseerd worden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

In ons datacenter wordt de nieuwe Direct Free Cooling (DFC²) techniek van toegepast. Dankzij deze koeltechniek kunnen wij 97% van de tijd voor een deel koelen met buitenlucht. De compressoren hoeven dus nog maar zelden op volle kracht te werken waardoor er minder energie wordt verbuikt. Bij temperaturen van boven de 30 graden Celsius of volledige stroomuitval wordt er pas volledig gekoeld door de compressoren.

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 22 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title