Spamfilter log doorzoeken

Knowledge Base » Spamfilter » Spamfilter log doorzoeken

Wil je de berichten die je Spamfilter heeft tegengehouden bekijken? Dat kun je eenvoudig doen via je Protagonist Control panel.

Log hier eerst in. Of ga naar de website en klik bovenaan op de ‘Inloggen’ link. Vul aan de linkerkant je gegevens in.

Daarna klik je op ‘Domeinnamen beheren’.

Vervolgens ga je naar de domeinnaam waarvoor je het Spamfilter wilt bekijken en klik je op ‘Spamcontrol instellingen’. Je wordt dan doorgestuurd naar het SpamExperts spamfilter voor jouw domein.

Je kunt onder het kopje ‘Inkomend’ nu op de knop ‘Logbestanden’ klikken en hierin zoeken.

Het is mogelijk om op allerlei waarden te zoeken.

Vervolgens is het ook mogelijk om acties toe te passen op de resultaten van de zoekopdracht.

De belangrijkste daarvan zijn :

• Afzender op de witte lijst plaatsen
    Hierdoor worden alle e-mails van de afzender altijd doorgelaten.
  • Zwarte lijst afzender
    Hierdoor worden alle e-mails van de afzender geblokkeerd.