Spamfilter log doorzoeken

Knowledge Base » Spamfilter » Spamfilter log doorzoeken

Wilt u zien welke e-mails uw Spamfilter heeft tegengehouden, dan kunt u dat via uw Protagonist Control panel eenvoudig doen.

U dient hiervoor allereerst in te loggen op uw Control panel op onze homepage: http://www.protagonist.nl.

Wanneer u op onze site bent, klikt u bovenaan op de ‘Inloggen’ link.
Vul vervolgens aan de linkerkant van het scherm de gegevens voor uw Control panel in.

Wanneer u bent aangekomen op uw Control panel klikt u op de link ‘Domeinnamen beheren’.

Vervolgens gaat u naar de domeinnaam waarvoor u het Spamfilter wilt bekijken en klikt u op ‘Spamcontrol instellingen’. U wordt dan doorgestuurd naar het SpamExperts spamfilter voor uw domein.

U kunt onder het kopje ‘Inkomend’ nu op de knop ‘Logbestanden’ klikken en hierin zoeken.

Het is mogelijk om op allerlei waarden te zoeken.

Vervolgens is het ook mogelijk om acties toe te passen op de resultaten van de zoekopdracht.

De belangrijkste daarvan zijn :

• Afzender op de witte lijst plaatsen. Hierdoor worden alle e-mails van de afzender altijd doorgelaten.
  • Zwarte lijst afzender. Hierdoor worden alle e-mails van de afzender geblokkeerd.