Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke maand richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze maand stellen wij u graag voor aan de Rijksakademie van beeldende kunsten.

De Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam (bij wet opgericht in 1870) is een onderzoeks- en productieplaats voor talentvolle professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland. De naam verwijst naar de klassieke Akademia, een plek waar filosofen, wetenschappers en kunstenaars elkaar ontmoeten om kennis en ideeën te toetsen en uit te wisselen.

De Rijksakademie richt zich het faciliteren van de ontwikkeling van toptalent binnen de internationale kunstwereld, en bevordert de rol van kunst en de kunstenaar in de samenleving. Met als doel professionalisering en excellentie.
Het werk van kunstenaars die een residency aan de Rijksakademie hebben afgerond is nationaal en internationaal te vinden in musea, kunstcollecties, galerieën, biënnales en festivals.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.rijksakademie.nl

Graag tot de volgende Spotlight!

Protagonist BV