Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke maand richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze maand stellen wij u graag voor aan Dealerdirect.

Dealerdirect is een online inkoopplatform voor auto’s en motorfietsen. U kunt nu zonder tussenkomst van autohandelaren veilig, snel en vooral makkelijk 24 uur per dag auto’s inkopen van particulieren. Via een tiental websites bieden op dit moment ruim 800 particulieren per dag uit Nederland en België hun auto aan voor inkoop.

Sinds juni 2007 hebben ruim 500.000 particulieren de weg gevonden naar de websites die bij Dealerdirect zijn aangesloten en hun auto aangemeld. Momenteel verwisselen elke dag tussen de vijftig en honderd auto’s van eigenaar via de website. De autobedrijven die actief meebieden kopen al snel vijftien auto’s per maand in via dit systeem.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.dealerdirect.nl