Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan Landrover-defender.eu.

Landrover-defender is een site die ontstaan is vanuit de Land Rover Defender hobby. Inmiddels wordt er op deze site al ruim 5 jaar informatie, nieuws en tips gegeven die allen te maken hebben met het onderwerp. Vooral de nieuws pagina www.landrover-defender.eu/LandRoverDefender_Nieuws_News.html
is met 40 tot 80 bezoekers per dag goed bezocht. Leuk is ook dat bezoekers vaak mailen met vragen over de Defender of Land Rover in het algemeen, en er zelfs wel eens uit het buitenland geinformeerd is naar een engelstalige versie omdat ze dan niet via google translate de artikelen hoefden te lezen.

De Land Rover Defender in zijn huidige vorm zal waarschijnlijk niet meer bestaan na 2017 of hopelijk 2020, maar landrover-defender.eu gaat zeker door. Met info over het dan oude model en met berichtgeving over de opvolger die er aan zit te komen, de DC100.