Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan Sinterklaas in Heerhugowaard.

Sinterklaas in Heerhugowaard is een organisatie die wordt gedragen door een groep vrijwilligers die het sinterklaasfeest een warm hart toedragen. Behalve huisbezoeken,bezoeken aan scholen en bedrijven, doen ze ook veel grote Sinterklaasshows en andere evenementen.

Ze treden op zonder Commerciële bedoelingen. Alle opbrengsten voor betaalde optredens, donaties en andere giften worden gereserveerd voor onderhoud en aanschaf van kleding, pruiken, schmink, attributen, etc. Ze besteden hier heel veel aandacht aan, zodat ze altijd zeer verzorgd verschijnen. Maar het merendeel wordt vrijwillig gedaan. Zoals Kinderafdelingen bij ziekenhuizen, basisscholen en peuter speelzalen en grote evenementen voor goede doelen. Maar vooral ook bezoeken aan gezinnen binnen de armoe grens, die vaak niet eens geld hebben voor een schoen cadeautje.

Bekijk ook de website van Sinterklaas in Heerhugowaard.

sinterklaasheerhugowaard.nl/