WordPress is gratis software die eenvoudig als blog of website gebruikt kan worden.
U kunt WordPress gemakkelijk installeren in uw Protagonist hostingpakket.
Onze support professionals ondersteunen zowel de installatie als het gebruik.

Nadat u WordPress heeft geïnstalleerd in uw Protagonist hostingpakket, kunt u direct aan de slag. Het is mogelijk via de admin de website een andere indeling te geven door het thema te wijzigen. Er zijn veel gratis thema’s beschikbaar via de site van WordPress zelf. kijk op wordpress.org/extend/themes/ en vele andere sites. Via de WordPress community is over deze software veel documentatie en support terug te vinden. Door het toevoegen van modules kan zonder veel kennis van PHP / MySQL een professioneel ogende website gemaakt worden.

Er kunnen gebruikers worden aangemaakt waarmee posts geplaatst kunnen worden die direct op de website zichtbaar gemaakt kunnen worden en altijd later weer aan te passen zijn.
Ook kan de menustructuur en inhoud gewijzigd worden, en zijn er thema’s met verschillende hoeveelheden verticale balken en verschillende indelingen.
Via de editor in wordpress kan elk thema aangepast worden naar de exacte eisen van de website. Er zijn voor WordPress vele widgets en plugins beschikbaar, waarmee data geladen kan worden en RSS feeds en andere geavanceerde functies aan de website toegevoegd kunnen worden. Voor WordPress zijn ook apps beschikbaar waarmee posts direct via een smartphone geplaatst kunnen worden, wat u in staat stelt vanaf elke locatie uw bezoekers up to dat te houden.

Met vragen over het installeren of gebruiken van wordpress kunt u een e-mail sturen naar support@protagonist.nl of u kunt bellen naar 088-3334444

Via twitter houden we u op de hoogte van het laatste hostingnieuws, geven we u tips voor het maken van een website en gebruik van social media.