Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan de Nederlandse importeur van The art of movie le Chapeau.

‘In 2009 sloeg de crisis toe in mijn onderwijs advieswerk. Omdat ik succesvol was in mijn hobby, maakte ik daarvan mijn werk en werd filmer.’

Aan het woord is Paul van Agten, van Le Chapeau, the art of movie. Hij maakt documentaires.

‘Ik heb geluk gehad, dat mijn stijl van filmen en editen een paar locale opdrachtgevers aansprak, zoals Hogeschool Saxion en Ruimte voor de Rivier Deventer, een project dat ik gedurende 5 jaar mag filmen.
Dat levert niet alleen voldoende op om van rond te komen, maar bovenal veel plezier en creativiteit.’

Zijn website is compact, slechts 1 pagina, maar alles wat belangrijk is, staat erop.

‘Beter dan woorden, kunnen mijn filmpjes overbrengen wat ik kan realiseren,’ vindt Paul.
Zijn belangrijkste recente films zijn dan ook op de site te bewonderen.
Rustige beelden, een duidelijke verhaallijn en zorgvuldig gekozen muziek kenmerken zijn werk.
Filmpjes over paarden, studiekeuze, waterstaatswerk, de markt.
Een lust om naar te kijken!

Doe dat ook eens en bekijk de wereld door de ogen van Paul van Agten, van Le Chapeau, the art of movie.
Website: www.lechapeau.nl
Laat u inspireren en bekijk de wereld eens vanaf een andere kant.