Protagonist biedt al sinds het jaar 2000 internetdiensten aan met focus op wereldwijde webhosting, (virtuele) serverhosting en domeinregistraties. Naast de standaard diensten die wij aanbieden, maken wij ons uniek door een breed scala aan overige, verwante diensten die worden aangeboden.

Ook deze blog is één van de speciale diensten die Protagonist aan haar klanten biedt. Wij zullen relevante artikelen publiceren die u, als klant van Protagonist, kunt gebruiken om een voordeel mee te behalen. Ongeacht of dit voordeel productief, competitief of relatie-gebonden is, wij helpen u graag net dat ene extra stapje te ondernemen.

Door onderaan een artikel uw naam, e-mailadres en bericht achter te laten, kunt u reageren op de artikelen die wij plaatsen. Wij horen graag van u of een artikel handig heeft gevonden, en of u wellicht nog ergens informatie mist. Suggesties voor de blog kunt u sturen via e-mail naar info@protagonist.nl, of u kunt bellen met 088 333 44 44.