Een functie die steeds meer websites gebruiken is de feedback button, een afbeelding in de zijkant van de browser met een link naar bijvoorbeeld een contactformulier of feedback pagina.

De button scrolled met de browser mee, dus word altijd op dezelfde plek weergegeven. U kunt eenvoudig gebruik maken van deze flexibele en veelzijdige functie op uw website. Voor de eenvoudigste buttons heeft u alleen een stukje html nodig, zoals in het voorbeeld hieronder:

<a style=”display:scroll; position:fixed; bottom:250px; right:5px;” class=”feedback” href=”url naar feedback pagina komt hier” title=”feedback”>
<img src=”url naar afbeelding van de feedback button”/></a>

Deze code komt tussen de <body> en </body> tags in uw html code. Het enige wat u verder nodig heeft is een afbeelding om weer te geven
Met deze settings zal de button bijvoorbeeld altijd 250 pixels van de onderkant van de browser en 5 pixels van de rand weergegeven worden.
U kunt de button aanpassen naar uw wensen en het ontwerp van site door de code aan te passen.

Heeft nu nog vragen m.b.t. html en/of het gebruik van deze button? Neem gerust contact op met de Protagonist support medewerkers zij helpen u graag! 088-3334444 of support@protagonist.nl.