Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan  Hans Bouma informatieve communicatie.

Hans Bouma informatieve communicatie “In de huid van de klant kruipen en zijn boodschap vertalen. Daar zijn wij sterk in. We halen de hoofdpijn weg bij de opdrachtgever en komen met oplossingen.”

Hans Bouma vat kort samen waar zijn bedrijf voor staat: informatieve communicatie. “Nieuwe media spelen een steeds grotere rol. Een krachtig en flitsend verhaal neerzetten dat blijft hangen, is een vak dat wij als team goed beheersen.”

Bouma zegt het op basis van jarenlange ervaring. Sinds 1991 houdt hij zich met name bezig met audiovisuele communicatie, internetpresentaties, zowel voor interne presentaties maar ook voor speakersupport. Opdrachtgevers komen uit Nederland en de rest van de wereld. Na Jaap van Zweden, waar hij een aantal producties voor mocht maken, kwam hij in Amerika terecht bij de Nederlandse ambassade in Washington en in het Canadese Ottawa.

Hans Bouma werkt met eigen medewerkers, maar ook met die van de opdrachtgevers vanuit een opmerkelijke visie: uitgaan van de kracht van iedere medewerker. “We leggen de verantwoordelijkheden laag. Vanuit die visie staat iedereen bij ons centraal. Zijn of haar boodschap willen we vertalen in film, presentaties en alles wat bijdraagt aan het resultaat .” Synergie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is volgens ons de sleutel tot het beste resultaat.

Dat de aanpak van Hans Bouma effectief is, blijkt onder meer uit reacties van klanten op LinkedIn: “Inspirerende gesprekken. Motivatie en betrokkenheid”; “Gericht advies kunnen geven en de juiste snaar weten te raken”; “Met de camera emoties voelbaar in beeld brengen”; “Een betrokken, klantgerichte en flexibele dienstverlener die samen met zijn team een uitstekende value for money levert: hoogwaardige audiovisuele en digitale presentaties voor bescheiden prijzen” en “De eindresultaten waren hartverwarmend, kwamen binnen, raakten de kern van wat we wilden overbrengen”, zijn slechts een greep uit vele.

Actuele projecten

Naast genoemde projecten is het team van Hans Bouma op dit moment betrokken bij projecten zoals minidocumentaires over Knooperven in opdracht van het Ministerie van Landbouw, de provincie Overijssel en de gemeente Tubbergen. Voor de Zorgbranche worden instructiefilms gemaakt over de terugkeer van de wijkverpleegkundige. Voor de fabrikant VMI Holland BV in Epe worden diverse soorten producties gemaakt, waaronder films, foto’s, internetpresentaties en beurspresentaties waarin machines, die worden geleverd om autobanden te maken, gepromoot worden. Voor re-integratiebedrijven maakt Hans Bouma korte presentatiefilmpjes van mensen op zoek naar werk. Onder het motto ‘Talent in Beeld’ wordt hun boodschap kort en krachtig in beeld gebracht.

http://hansbouma.nl/