Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan Queeste.
Queeste is een freelance bedrijf, rond een creatieve duizendpoot, die kan bouwen op 20 jaar ervaring in print en web, voor voornamelijk de kleinere handelaars en KMO’s. Zij is vooral visueel ingesteld en door nauwe samenwerking met een aantal collega-freelancers, elk met hun specifieke skills, kan zij toch aan bijna elke vraag voldoen.
Queeste houdt zich hoofdzakelijk bezig met grafisch ontwerp voor opdrachten zoals: huisstijlen, flyers, folders, brochures, advertenties, affiches, … maar naast print kan je er ook terecht voor uw website. Queeste werkt hiervoor al jaren samen met protagonist voor de hosting en support van 90% van hun websites.
Alle projecten zijn uitdagingen en we proberen altijd overzichtelijk, helder en onderscheidend te zijn.
Queeste, de juiste keuken voor al uw grafisch werk!
Een beeld vormen van ons? Bekijk onze realisaties op