Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u jazz connection.

Opgericht in jazzstad Breda swingt, stampt en spettert Jazz Connection sinds 1990 met een geoliede Jazz & Jive show door Europa. Veel jazzfestivals en clubs in Nederland hebben inmiddels een bijzonder goede herinnering aan de band. Ze toerde in Europa o.a. in Belgie, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Polen met uitstapjes naar het Midden-Oosten en Azië.
In 2008 waren ze o.a. hoofdact op het grote Gronau Jazzfestival in Duitsland samen met Chris Barber. In dat jaar stonden ze een week lang op het beroemde Ascona Jazzfestival in Zwitserland samen met muziekvrienden Frits Landesbergen en Andy Cooper (UK, Kenny Ball & Jazzmen).

Samen met een flinke dosis humor zorgt het collectief van Jazz Connection voor een opmerkelijk eigen  geluid: transparant, geraffineerd, catchy & groovy. Of het nu een swingende jive, dampende boogie of meeslepende blues is, je herkent direct de sound van dit unieke sextet.

Jazz Connection:
Jurgen Feskens trompet & zang
Peter van Steen trombone
Rob Hennevelt tenor-& alt saxofoon, klarinet
Bart Wouters contrabas & zang
Bart Maassen piano
Ad Hoendervangers drums

www.jazzconnection.nl