Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u Stichting Roosendaal in Actie.

De vrijwilligers van Stichting Roosendaal in Actie gaan bij de mensen op bezoek en kijken hoe ze de mensen het beste kunnen helpen. Ze bemiddelen met instanties en werken toe naar een beter sociaal functioneren, meer welzijn en uitzicht voor de betrokkenen.

Ze proberen de mensen zo goed mogelijk te helpen en voorziet degene die langdurig met weinig geld moeten leven van de noodzakelijke voorzieningen.  Het gaat dan om bijvoorbeeld een koelkast, winterschoenen, een matras voor een oudere of zieke, babyspullen.  Ze benutten de donaties zeer goed en zoeken de goedkoopste mogelijkheden als tweedehands spullen en giften.

Ze proberen de mensen zo goed mogelijk te helpen en voorziet degene die langdurig met weinig geld moeten leven van de noodzakelijke voorzieningen.  Het gaat dan om bijvoorbeeld een koelkast, winterschoenen, een matras voor een oudere of zieke, babyspullen.  Ze benutten de donaties zeer goed en zoeken de goedkoopste mogelijkheden als tweedehands spullen en giften.

Wilt u helpen om deze mensen een mooie toekomst te geven? Wilt u er met Stichting Roosendaal in Actie voor zorgen dat kinderen uit deze gezinnen een mooie toekomst krijgen?
Help dan nu mee en doneer:  Triodosbank nr. 77 64 58 728 t.n.v. Stichting Roosendaal in Actie!

Stichting Roosendaal in Actie beoogt discreet, maar toch inzichtelijk haar taak uit te oefenen. Ze  houden een gedegen interne administratie bij, die ter inzage kan zijn voor financiële autoriteiten. We verzorgen een jaarverslag, dat te lezen zal zijn op deze website.