Protagonist kijkt terug op een succes volle dag.

Na weken van voorbereiding was het gister dinsdag 3 april 2012 eindelijk zover. Al vroeg in de morgen was het team van Protagonist op pad om de laatste voorbereidingen te treffen.

Om half 10 kwamen de eerste gasten binnen druppelen op onze lecture in Hotel New York te Rotterdam. Na 10 minuten werd het voor ons al duidelijk dat de opkomst enorm was. De mensen bleven binnen druppelen en om 10 uur gingen we van start met een volle zaal.

Tijdens de ochtend sessie waren er gasten aanwezig die niet of nauwelijks ervaring hadden met social media. Onze gastspreker heeft hen uitleg gegeven over wat social media is en wat ze ermee kunnen. Welke tools ze kunnen gebruiken en hoe ze deze dan weer toepassen. Daarna kwam onze social media developer aan het woord. Hij heeft tijdens de ochtend lecture uitleg gegeven over hoe onze gasten social media kunnen integreren met hun website.

Na een succesvolle ochtend konden onze gasten gaan genieten van een heerlijke lunch. Onder de lunch werd er flink genetwerkt, maar ook hebben wij gebruik gemaakt van de gelegenheid om onze klanten beter te leren kennen.

Ook bij de middag lecture was de opkomst bijzonder groot. Sommige gasten die er s’ ochtends waren wilde graag blijven tijdens de middag sessie om nog meer kennis op te doen. De middag lecture was voor mensen die wel al bekend waren met social media, maar wel een duwtje in de goede richting konden gebruiken en meer kennis op wilde doen. Onze gastspreker heeft dan ook het onderwerp social media strategie besproken en onze social media developer is dieper en technischer ingegaan op de integratie van social media met een website.

Als afsluiting van deze succesvolle dag hebben we samen met onze gasten genoten van een gezellige borrel met lekkere hapjes.

We kijken terug op een succesvolle dag waarbij we persoonlijk kennis hebben kunnen maken met onze gasten. We willen iedereen die aanwezig was dan ook heel erg bedanken voor hun komst. Want zonder hen hadden we deze dag niet tot zo’n succes kunnen maken.