Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan GMG Beheer BV. 

Jackieonline is een verlengstuk van het magazine ‘Jackie’ dat 7 keer per jaar verschijnt. Via Jackieonline blijf je dagelijks op de hoogte van het laatste fashion en lifestyle news van all over the World, kun je fashionable producten shoppen geïnspireerd op de laatste trends en volg je, via blogs en photo diaries, het leven van de leukste Jackie-personen. Naast 7 keer per jaar Jackie op je deurmat nu dus 24/7 Jackieonline!

Shop Your Style
Blijf up to date rond de laatste modetrends dankzij onze shopping pages. In My Shop vind je de nieuwste outfits speciaal door de Jackie-redactie samengesteld. De shop wordt dagelijks gevuld met de coolste items, van (beauty)accessoires tot stunning outfits. Ook de Dream Buy, een item dat no way in je kast mag ontbreken, kun je hier meteen kopen. Dus laat die lange wachtrijen en overvolle pashokjes voor wat ze zijn en surf naar jackieonline.nl.

Jackie’s Look of the Week
Kan je wardrobe een flinke upgrade gebruiken? Wij helpen je graag! Elke week selecteert Bastiaan een Look of the Week. Een complete outfit, geïnspireerd op de laatste catwalktrends, die jij in je kast móet hebben hangen. Dus hou ’t in de gaten op de site!

Member of the Month
Iedere maand zet Jackie één van haar Members in het zonnetje. Als Member of the Month kom je gezellig lunchen op de Jackie-redactie, word je geïnterviewd door één van de Jackies en ga je, na een rondleiding door Jackie’s headquarters, met een goed gevulde goodiebag weer naar huis.

The Making of Jackie
Altijd al benieuwd geweest hoe Jackie wordt gemaakt? Volg nu alle ontwikkelingen op de altijd hectische maar gezellige redactie van begin tot eind op jackieonline.nl. Je krijgt er een kijkje behind the scenes en alvast een sneak peek van het nieuwe nummer. Dus hop, naar de website en enjoy!

Blogs & Photo Diaries
De blog van de charmante Dr. de Beer, een kijkje in het hectische leven van hoofdredacteur en stylist Bastiaan, de photo diary van fashionista en duizendpoot Liza Sips, de tips & tricks van personal coach Carlos Lens en nog veel meer leuke blogs en diaries lees je op jackieonline.nl.