Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Operadagen Rotterdam. 

Operadagen Rotterdam  is een operafestival dat anders durft te zijn. Een festival dat de grenzen aftast van wat u verwacht dat opera en muziektheater is. Het thema van deze zevende editie is Droom en Daad . Dat hoort u, dat proeft u en dat ziet u in een breed programma met eigenzinnige en eigentijdse opera- en muziektheaterproducties. Voor wie ons nog niet kent, u vindt ons in huiskamers, in parken, in fabriekshallen, kerken en poppodia, maar ook in de Rotterdamse theaters en concertzalen. Wij brengen producties voor jong – dit keer zelfs voor baby’s en peuters! – en ouder maar altijd jong van geest. Op het menu bekende titels en nieuwe ontdekkingen.

Mede namens de partners van de Operadagen Rotterdam dagen wij u uit, waag de sprong, droom met ons mee en zet dat wat u hoort om in daden.

Festival highlights
Graag zetten we twee highlights uit het programma voor u op een rij. Hoogtepunten, voorstellingen die ons thema Droom & Daad illustreren, absolute smaakmakers. Bijvoorbeeld Opera Buffa : een opera om je vingers bij af te likken! Een combinatie van Mozarts Giovanni door Laika en Muziektheater Transparant met muziek, zang, spel en chocolade! En Les Enfants Terribles : een donker sprookje over de liefde tussen broer en zus. Het resultaat van schrijver en dichter Jean Cocteau na verdieping in de boeiende psychologie van jongeren. De beroemde Amerikaanse componist Philip Glass maakte op basis van de tekst en film een bijzondere opera met drie piano’s en vier solisten.

Volg ons!
Geef u op voor onze digitale nieuwsbrief via de website, vraag de brochure met het programma aan welke in april verschijnt.

Volg ons op
Twitter
Facebook

En droom met ons mee tot het daadwerkelijke festival vanaf vrijdag 25 mei.