Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan raouldejong.nl. 

“Raoul de Jong is een schrijver (Het Leven is Verschrikkulluk, Stinknegers, It’s Amaaazing! en Miracoloso) en programma-maker (Cafedeliefde en Iedereen Kan Dansen, voor Villa Achterwerk). Samen met Martijn in t’ Veldt bouwde hij zijn eigen website, die hij kreeg als donatie. Tot eind deze week kunt u nog bijdragen aan zijn eerstvolgende boek: een musicalboek, waarin hij de hoofdpersonen laat zingen en dansen op muziek die met het boek meekomt: Aaaall the stars in the sky! Het eerste musical boek op Planeet Aarde.”

raouldejong.nl