Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Skizzle Nederland. 

Skizzle Nederland  is een organisatie die zich inzet om kinderen die gepest worden te helpen. Samen met scholen en vrijwilligers zetten zij zich in en geven voorlichtingen. Met een aantal vrijwilligers en slachtoffers die hun verhaal deden heeft Skizzle het boek Genoeg! gepubliceerd. Dit E-book is te vinden op de website en bevat verschillende verhalen over het verleden van de slachtoffers.

De meeste mensen denken dat pesten heel onschuldig is. Plagen is onschuldig, pesten totaal niet. Jaarlijks zijn er te veel kinderen die niet meer naar school durven omdat ze gepest worden. Dit is te erg voor woorden! Skizzle wil daar iets tegen doen.

Daarom staat Skizzle elke dag van de week, dag en nacht voor iedereen klaar die vragen hebben of hun verhaal kwijt willen of hulp nodig hebben. Alle hulp en voorlichtingen die door Skizzle gegeven worden, kost helemaal niets, dankzij de hulp van de vrijwilligers en alle sponsoren. Dagelijks wordt er op de website ook een artikel geplaatst dat over pesten gaat of in het teken van pesten staat, door onze vrijwilligers. Ook beantwoorden zij alle vragen via de mail, wat zij zo snel mogelijk proberen te doen.

Samen met alle vrijwilligers en sponsoren, proberen zij met zijn allen een punt te zetten achter het pesten, want samen staan wij sterk!

 Skizzle.nl