Tweetdeck is een handige tool die het gebruik van Twitter nog makkelijker en overzichtelijker maakt.

Het mooie aan Tweetdeck is dat er meerdere Twitter-accounts tegelijk beheerd kunnen worden. U kunt vanuit Tweetdeck een tweet sturen, maar ook retweeten, mensen volgen en queries draaien.

Wij monitoren bijvoorbeeld een query voor alles waarin Protagonist of een deel van Protagonist voor komt. Zo missen we geen enkel bericht en kunnen we iedereen een antwoord of bedankje sturen. Een query is makkelijk toe te voegen via “Search” en dan “Add column”. Maar ook “webhosting” is voor ons heel belangrijk, dus ook daar hebben wij ook een query voor draaien.

Ook kunt u alle tweets van uw vrienden zien en DM’s lezen en beantwoorden.

Protagonist maakt zelf ook gebruik van Tweetdeck en wij zijn er erg tevreden over. Wij zijn erg benieuwd wat u van de gratis software vindt. U kunt Tweetdeck gemakkelijk downloaden op www.tweetdeck.com.

Heeft u vragen over Tweetdeck, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088-333 44 44 of u kunt een e-mail sturen naar support@protagonist.nl.