Protagonist is niet de goedkoopste hostingprovider, daar liegen we niet over. Dit komt mede omdat wij ons strategisch richten op klanttevredenheid en kwaliteit, in plaats van kwantiteit en lage prijzen. Vorig jaar zijn wij overgestapt op nieuwe hostingpakketten, om onze klanttevredenheid nog meer te doen toenemen en tevens de betaalbaarheid te bevorderen.

Waar het eerst maar mogelijk was om één domeinnaam onder een hostingpakket te plaatsen, zijn de pakketten zo aangepast dat u nu 3 of meer domeinnamen binnen één pakket kunt plaatsen. Wij bieden u de vrijheid, ruimte en ondersteuning en u mag de aangeschafte webruimte indelen zoals u dit zelf het prettigst vindt.

Deze eigenschap maakt Protagonist een stuk voordeliger, terwijl u nog steeds onze extra service ontvangt. Want als u bij Protagonist een hostingpakket afneemt en u wilt graag gebruik maken van bijvoorbeeld WordPress, dan helpen onze medewerkers u graag met het installeren.

http://protagonist.nl/webhosting.html

Heeft u meer dan 10 domeinnamen? Dan is het wellicht voordeliger om te kiezen voor één van onze VPS-pakketten!

Onze sales-afdeling adviseert u graag over welk pakket het beste bij u past. Wilt u telefonisch advies, dan kunt u hen bereiken op 088-333 44 44 of u kunt een e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.