De Nederlandse Freek Mans en zijn Duitse vriendin Petra Fischer zijn op 24 juni aan een fietstocht van twee jaar rond de wereld begonnen. Zij denken 50.000 kilometer te fietsen. Tijdens deze monster fietstocht zamelen ze geld in voor Niketan. Dankzij een GPS systeem zijn de fietsers iedere 5 minuten te volgen. De route gaat van Duitsland via Hongarije naar Turkije naar Iran richting India en Bangladesh. Dan vervolgen ze hun route richting Australië en Nieuw Zeeland om dan naar Amerika te vliegen en vandaar verder te fietsen.

Steun Freek en Petra en steun daarmee direct de kinderen met een meervoudige handicap op het platteland van Bangladesh. Met 10 cent per kilometer, geeft u bij 150 km een kind een jaar lang medicijnen tegen epilepsie, met 350 km een kind spalken cadeau en bij 750 km een rolstoel cadeau. Maar elke donatie is natuurlijk welkom.

Sponsor de kilometers van Freek en Petra en maak het verschil voor een kind met een handicap. Stort uw bijdrage op 80.43.637 o.v.v fietstocht.