Het nieuwe werken is een verzamelnaam voor verschillende manieren om effectiever, efficiënter en slimmer te werken. Zowel de werkgever als de werknemer hebben hier baat bij. Door de ontwikkeling in de ICT is het de laatste jaren steeds makkelijker geworden om op verschillende locaties, verschillende tijdstippen, verschillende manieren en met verschillende mensen te werken.

Onze Hosted Exchange producten zijn ideaal om gebruik te in combinatie met het nieuwe werken. Hosted Exchange bij Protagonist biedt in principe dezelfde mogelijkheden als uw eigen server. Met één groot verschil: wij verzorgen de mankracht en kennis om het systeem te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, beveiliging, backups, virusscanners en het up-to-date houden van de software.

Met Hosted Exchange van Protagonist kunt u altijd en overal bij uw e-mail en kunt u gebruik maken van Shared Calender, ActiveSync, Outlook Web Access, POP3/IMAP toegang en Sharepointruimte.

Heeft u vragen over Hosted Exchange dan kunt u contact opnemen met de support afdeling van Protagonist via support@protagonist.nl. Meer informatie over Hosted Exchange en het bestelformulier kunt u hier vinden.