Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan visseninzeeuwsvlaanderen.nl.

Mijn relatie met Protagonist is niet vanuit een zakelijk oogpunt, de website is meer een hobby.Ondanks dat wil je toch een provider die zijn boel op orde heeft en waar je van op aan kan. De aanbeveling kwam van mijn broer die meerdere websites op zijn account heeft draaien en dit al jaren zonder problemen.De website visseninzeeuwsvlaanderen.nl is nu al bijna 5 jaar online en ook ik heb nog nooit problemen gehad, ideaal dus.

 

 

 

 

Mijn naam is Peter krull,en sportvissen is mijn hobby. Ik ben woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen, een prachtig stukje Nederland met een groot aanbod aan viswater geschikt voor alle takken binnen de hengelsport. Zo kan je vissen in kreken,kanalen,watergangen maar ook hebben we een kustlijn waar je vanaf de dijk of het strand je hengel kan ingooien. Is dit nog niet wat je zoekt dan kun je er nog voor kiezen om met een boot de Westerschelde of de Noordzee op te gaan. Kortom alles is mogelijk maar  om te mogen vissen heb je toestemming nodig van verenigingen of particulieren.Je moet dan wel weten waar je die toestemming kunt krijgen en hoeveel dat dan wel niet gaat kosten?

Mijn idee was om dit alles te gaan uitzoeken, en dit online te zetten zodat mensen die in Zeeuws-Vlaanderen wonen en eens willen gaan vissen in een paar stappen alle informatie kunnen vinden die nodig is. Maar via de site wil ik ook graag de hengelsport en de hengelsportverenigingen in Zeeuws-Vlaanderen promoten. Dit alles is na ongeveer een half jaar van informatie verzamelen met hulp van verenigingen en andere sportvissers volgens mij redelijk gelukt. De site is al voor velen het begin punt geweest bij het aanschaffen van een jaar,dag of week vergunning bij 1 van de vele hengelsportverenigingen in Zeeuws-Vlaanderen. De site is ook flink gegroeid in de loop der jaren, met onder meer een wedstrijd kalender van alle wedstrijden die in Zeeuws-Vlaanderen gehouden worden,en een kaart met alle wateren waar je kunt vissen. Ook de pagina’s met verslagen en de foto pagina zijn een groot succes. Het leuke is dat zowel toeristen als vissers uit de omgeving regelmatig een foto insturen van hun vangst en je mail ontvangt van mensen die toch nog nadere informatie willen hebben.  Mijn doel is bereikt, 1 website met alle informatie die je nodig hebt om heerlijk te vissen in Zeeuws-Vlaanderen. Maar klaar ben je nooit, het onderhouden van de website vergt veel tijd en als je hier mee bezig bent wil je dat alles goed en snel verloopt en dat nieuwe content snel online staat, dat is tot nu toe bij Protagonist nog altijd zo geweest.

visseninzeeuwsvlaanderen.nl