Op woensdagmiddag 12 juni 2013 van 13:00 uur tot 18:00 uur presenteren wij een inspirerend programma over het inzetten van zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor uzelf en uw klanten. Het evenement zal plaatsvinden in het schitterende Hotel New York te Rotterdam.

Na een succesvol en gezellig social media evenement van 2012, verdiepen we ons dit jaar in hoe u meer conversie kunt verkrijgen uit organisch zoekverkeer naar uw website. Als gastspreker verwelkomen wij Marcel Vergonet, een expert op het gebied van online marketing. Hij geeft tijdens het evenement zijn visie op de moderne vormen van online marketing. Diverse collega’s van Protagonist spreken over SEO en onze nieuwe geautomatiseerde SEO-tool.

Wat kunt u verwachten?

  • Een inspirerend programma over online marketing en zoekmachineoptimalisatie
  • Inzicht over de toegevoegde waarde en het competitief voordeel van SEO
  • De eerste presentatie van onze eenvoudige en handige SEO-tool
  • Gratis toegang tot en gebruik van de SEO-tool voor elke bezoeker
  • Concrete succesverhalen van SEO dankzij case studies en live audits
  • Een afsluitende borrel om te netwerken met andere aanwezigen en de collega’s van Protagonist

Laat u inspireren en ontmoet vakgenoten tijdens een gezellig evenement en onder het genot van een borrel na afloop. Zoals u van ons gewend bent, wordt het evenement persoonlijk en leerzaam, zodat u na afloop direct met SEO aan de slag kunt!

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar seo@protagonist.nl.