Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan clasener.eu knowledge seeker, education, media and more.  20130514-070908

Op het Grafisch Lyceum Rotterdam (www.glr.nl) ben ik docent aan één van de leukste opleidingen die er maar te vinden zijn: Mediavormgeven. Dit vak beoefen ik al jaren met veel plezier uit. Sinds een paar jaar mag ik mijzelf Adobe Education Leader noemen. Onze school draait voornamelijk op deze software die ook in de grafische industrie veelal gebruikt wordt. En als Adobe Education Leader (AEL) sta je eigenlijk vooraan als het gaat om nieuwe versies en technieken die er uit gaan komen. En sta je in contact met docenten wereldwijd die ook die taak hebben. Samen praat je dan over onderwijs in combinatie met de software.
En aangezien ik die zaken op de voet volg moest er natuurlijk een blog komen. Zodoende heb ik bij Protagonist een wordpress site geplaatst om iedereen van mijn blogs op persoonlijke titel te voorzien. Dit kan gaan over onderwijs, evenementen, lezingen, zelfgemaakte vimeo tutorials of internationale wedstrijden die ik met studenten organiseer.
www.clasener.eu knowledge seeker, education, media and more