Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Verrassendtilburgenmeer.nl.  verrassendtilburglogo

Verrassend Tilburg & meer organiseert bedrijfsuitjes voor 4 tot 200 personen in Tilburg en in de dorpen rondom de Loonse en Drunense duinen.
Ben u op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsactiviteit voor een superleuke, recreatieve en educatieve dag? Neem een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Treed binnen in de bamboetuin en maak kennis met een Japanse Zwaardvechter, Klop aan de deur van een bevlogen muzikant of neem een kijkje in het verborgen leven van een klooster. Uw dag wordt op maat gemaakt en behalve de bezoekjes aan de bijzondere ontmoetingen kunt u ook bij ons terecht voor diverse workshops, adressen voor een afsluitend diner, vergaderlocatie of overnachting.
Nieuw is de arrangementenpagina op de vernieuwde website. Ook kunt u zich aanmelden voor de Verrassende nieuwtjes.
Voor meer informatie bel met Saskia Bodelier 06-14635213