Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan A Rocha.  Natuurweek13

A Rocha is een beweging van christenen die vanuit hun geloof willen bijdragen aan natuurbehoud. In de kerken zetten we een thema op de agenda dat daar lange tijd te weinig aandacht heeft gekregen. Maar als A Rocha we preken we liever niet zoveel, we doen vooral: we richten nieuwe groepen op die vanuit het kerkelijke netwerk natuurgebieden adopteren en er aan de slag gaan in het beheer. Op die manier werken we samen met tal van verschillende natuurorganisaties en landgoedeigenaren. Over de grens zijn we in 19 andere landen actief met allerlei mooie natuurbeschermingsprojecten.

Warm geworden voor A Rocha? Iedereen kan meedoen als donateur, als vrijwilliger of als je gewoon een keer een activiteit wilt bezoeken! Kijk voor meer informatie op http://www.arocha.nl.

De Nederlandse site wordt al vanaf het begin gehost bij Protagonist, tot volle tevredenheid. Niemand beantwoordt je mailtjes sneller dan de helpdesk van Protagonist! De site is een ning-webcommunity, met allerlei mogelijkheden om door te klikken naar achterliggende webpagina’s. Neem er eens een kijkje!