Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Beeldend kunstenaar Paul Baartmans.  Beam Me Up

Beeldend kunstenaar Paul Baartmans werkt vrijwel uitsluitend met licht.
Hij realiseert opdrachten in de openbare ruimte en exposeert op festivals en met tentoonstellingen.
“In mijn installaties speel ik met dynamische factoren als beweging, toeval en interactiviteit.
Door het gebruik van bijvoorbeeld geluid, spiegelingen, schaduw en ritmiek, en het combineren van lichtkunst met architectuur of landschap probeer ik steeds nieuwe beeldende mogelijkheden te vinden, waarbij voor mij beleving, verwondering en soms ook verstilling voorop staan.
Ik wil de toeschouwer graag laten delen in het onverwachte en ongerijmde, en mee laten genieten van het spel”.
www.paulbaartmans.nl