Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Fietsshop Uitgeest. sportograf-41720723

Over Fietsshop Uitgeest

www.Downhillsport.nl is de webshop van Fietsshop Uitgeest. Wij verkopen een breed assortiment aan fietsen. Dus gewone stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. En uiteraard ook de bijhorende accessoires en onderdelen zoals banden, fietstassen, kinderzitjes, regenkleding en nog veel meer.

Specialisatie

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van downhill, freeride en enduro rijden. Hiervoor hebben niet alleen de ervaring en kennis voor in huis, maar ook de benodigde kleding. Onder andere downhill- en freeride fietskleding van Maloja en Dakine. Fietsen van Trek en Lapierre. Fullface en enduro helmen, bodyprotectoren, kniebeschermers en nog veel meer. Alles is in onze winkel aanwezig of kan besteld worden in onze webshop.

Alle ervaring doen wij op met ons eigen downhill- en enduroteam: Team Fietsshop Uitgeest. De producten die we verkopen, gebruiken we ook zelf. Op onze pagina www.teamfietsshopuitgeest.nl leest u alle avonturen van onze teamrijders.

Hostingpakket van Protagonist

Zoals u ziet hebben wij meerdere domeinen in gebruik. Ze zijn allemaal ondergebracht in een hostingpakket bij Protagonist. Jaren geleden zijn we begonnen met de verkoop van gebruikte fietsen op de site www.2dehandsfiets.nl. Zelfs al voordat we onze winkel 10 jaar geleden begonnen. Logische keuze om toen ook onze winkelsite www.fietsshopuitgeest.nl ook bij Protagonist onder te brengen. En nog steeds bevalt de service uitstekend.